Se încarcă...
Folosiţi diacritice româneşti în căutare.
Se încarcă...
Top 5 cele mai votate postări Like-uri Dislike-uri Ultima votare X
Vezi top 5 cele mai votate postări ▼
Vezi top 100 cele mai votate postări ▼

Protestele anti-Roşia Montană se mută în magazine. Vezi ce au "păţit" alimentele (Foto)

Cei care protestează împotriva proiectului de exploatare a aurului de la Roşia Montană desfăşoară în aceste zile o acţiune de gherilă în magazine. Vezi cum şi-au pus în practică ideile.

“O idee simplă şi neconvenţională, dar cu un impact puternic - am printat sute de stickere, precum cele din imagini, şi ne-am plimbat prin magazine, aplicându-le pe diverse produse. Ultimele două imagini (cele în care apar doar stickerele - n.r.) sunt pentru cei care vor să acţioneze pe cont propriu”. Aşa este descrisă acţiunea de grupul Uniţi Salvăm

În circa două ore de la postarea pe Facebook, comentariul, la care erau ataşate fotografiile de mai jos, a strâns 870 de like-uri, 195 de share-uri şi 44 de comentarii. 

Unul dintre cei care au comentat a spus “Cred că pe sticlele de apă ar fi cel mai potrivit să le puneţi”. Un alt comentator a fost critic: “Evident, producătorii nu ar fi de acord cu lipirea acestor stickere pe produsele lor şi le dau dreptate”. 

Altcineva spune că “ar trebui să preia ideea producătorii români înşişi! Şi să pună ei înşişi pe propriile produse! cum luăm legătura cu ei ca să ducem o campanie?”
Se încarcă...


Sursă: http://www.dailybusiness.ro
Raportează postarea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu


Reclame


Bloguri, Bloggeri si Cititori publicitate online

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
Real Time Analytics
Site-ul apare in Directorul Kappa